fredag 25 februari 2011

Snacka om dammråtta!

Men den har haft tid att växa till sig i sockeln till en garderob i hallen.

Skidtur.

Idag var det inte riktigt så här vackert väder men mycket skön skidtur. Har gjort mig en alldeles lagom sväng på ca 6 km som jag åkt några gånger nu. Hunden kan springa med lös och det gillar vi båda två.

torsdag 24 februari 2011

Hur menar de?

Började med ett par sockor ur det här häftet. Men nu är jag vid hälen och då ska man sticka hälen till den höjd som anges i tabellen. Hittar ingen tabell för det. Allt annat hittar jag. Eller är jag lite dum som inte fattar. Jag mäter på ett par andra sockor. Stör mig bara att beskrivningar man betalar för är underliga. Köket går framåt. Hantverkarna är klara. Vi har nästan tapetserat färdigt och jag ville inte visa mer förrän ALLT är klart och inflyttat där igen. Jag återkommer alltså till köket. Ute är det väl kallt men väldigt vackert med frost på träden och en del sol.

onsdag 23 februari 2011

Seed Stitch Socks

Fröstrumporna är klara! Garnet har varit en Monkey socka, med lite egna ändringar, som blev liggande i flera år. Och en för liten Gaudete socka. Men nu är det ett par färdiga sköna strumpor/sockar.

.


torsdag 17 februari 2011

Ovisade sockor.

Fina. Sköna. Nöjd. Har varit klara rätt länge. Namn: My vampire boyfriend.

Lamppyssel.

Tänkte klä om en lampa. Stommen var ful så jag lindar smala tygremsor runt trådarna. Det tog lite tid. Snart klar! Sen ska det på ett tyg också.

fredag 11 februari 2011

OGILLA!

Onödigt. Obra. Oskönt. Ovårlikt. Osoligt. Otorrt. Oljust. Osv.

torsdag 10 februari 2011

Nähä....

En nästan färdig strumpa som tyvärr är alldeles för trång. Det blir att repa upp.

tisdag 8 februari 2011

Åhhh igen!!!

Känns lite tidigt att få vårkänslor men de här snödropparna är precis fotade hos grannen. Och fåglarna har börjat kvittra så där vårligt och dessutom så skvalar det ur stuprännan. Och det är inte regn!

torsdag 3 februari 2011

Åhhh.....

Ute blåser det friska vindar, men solen skiner. Och inne är det nästan lite vårkänslor. Ja, det är några björkkvistar jag tog in för några veckor sedan.